Mitä meille kuuluu?

 Hirmuisesti on aikaa kulunut edellisestä kirjoituksesta. Tiedotus tapahtuu pääasiassa nykyään kennelin Facebook sivujen kautta, joihin pääset vasemmalla reunalla olevasta linkistä.

Kuluneen vuoden aikana meillä on ollut niin iloja kuin surujakin. Seelan pentujen menetys ja Pipan lohduton lonkkatilanne ovat vuoden ja koko kasvattajan urani hirveimpiä asioita. Onneksi vastapainona on sitten ollut paljon iloa ja onnistumisia. Vastoinkäymiset opettavat nöyryyttä, on niin paljon mihin emme voi vaikuttaa vaikka miten yritämme tehdä kaiken oikein. 

Mutta ettei jäädä vain murehtimaan kerrataan vuoden onnistumisiakin. Monta Flaming Snow's shelttiä on taas terveystutkittu ja pääosin todella hienoilla tuloksilla. Viimeksi kävimme Sepon ja sisarusten sekä L-pentueen Riston kanssa Kankaanpäässä. Tuloksissa ei ollut valittamista todella hienon näköisiä lonkkia. terveitä kyynäriä ja polvia. Selätkin kunnossa, parilla vain shelttien tyyppivikaa viimeiset kylkiluut uupuvat. Seuraavaksi käymme sitten silmiä peilauttamassa ja Sepollakin sitten kaikki tarvittava jalostuskäyttöä ajatellen.

Seppo 1-v

Näyttelyissä pääsimme käymään loppukesästä/alkusyksystä ja Sona sai tarvittavat sertit niin Viron kuin Suomenkin muotovalion arvoa varten. Oli hieno päivä Hyvinkään näyttelyssä, missä Sona oli ROP ja valioitui samalta tuomarilta kuin äitinsä Sofia aikoinaan.
"Sona"
FI & EE MVA EE JMVA JV-19 Flaming Snow's Gosh All Eyes On This Girl

Sonalle todennäköisesti suunnitelmissa pentue seuraavasta juoksusta ❤️